Duppen in Zeeland: Mijn Adrz live!

Foto van de dupp-zuil in het Adrz
08 juli 2019

Sinds 4 juni is patiëntenportaal ‘Mijn Adrz’ live. De patiënten van Adrz, hebben sinds die dag veilig toegang tot een deel van hun medische gegevens. Ze kunnen nu makkelijk hun gemaakte afspraken bekijken, persoonlijke gegevens wijzigen, vragen stellen over medicatie en uitslagen van laboratoriumonderzoeken inzien. Zo kunnen ze zich beter voorbereiden op het spreekuur. Gewoon thuis, in hun eigen tempo.

In een gele bus dwars door zeeland

In de week na de lancering zijn medewerker van het Adrz Zeeland ingetrokken om uitleg te geven over het portaal. In een gele bus deden ze liefst 15 plaatsen aan. In de bus konden mensen inloggen in het portaal en alle vragen stellen die ze hadden. Projectleider informatiemanagement Marja Bakker: "We konden de bezoekers van de bus met name geruststellen wat betreft de beveiliging van hun gegevens. Daarnaast hebben we uitgelegd hoe Mijn Adrz precies werkt, we merkten dat de mensen hier echt veel aan hadden."

Foto van de bus waarmee het Adrz door de provincie trok

 

Schuif aan aan de digitafel

De tour door de provincie is inmiddels voorbij. Mensen die nog vragen hebben over het portaal, kunnen nu terecht in de centrale hal van het ziekenhuis in Goes. Hier staat de digitafel. Vrijwilligers van het Adrz staan hier klaar om patiënten met vragen over het portaal verder te helpen. Uiteraard is er bij de digitafel ook een mooie plek ingeruimd voor de dupp-zuil!